The Family Man Season 2 Second Trailer Out, Release Date Announced

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

The much-awaited Amazon Prime Video The Family Man Season 2 release date is announced and the Manoj Bajpayee series is scheduled to release on 4 June 2021, The second trailer of The Family Man Season 2 is released today on social media, which create buzz on the internet.

The Family Man Season 2 starrer Manoj Bajpayee, Samantha Akkineni, Priyamani, Sharib Hashmi, Shreya Dhanwanthary, Sunny Hinduja, Sharad Kelkar, Darshan Kumaar, Dalip Tahil, VipinKumar A Sharma, Seema Biswas, Asif Sattar Basra, Shahab Ali, Ashlesha Thakur, Vedant Sinha, Ravindra Vijay, Devadarshini Chetan, Mime Gopi, N Alagamperumal, Anandsami, Abhay Verma. The series is created by Raj & DK.

बहुप्रतीक्षित अमेज़ॅन प्राइम वीडियो द फैमिली मैन सीज़न 2 की रिलीज़ की तारीख की घोषणा की गई है और मनोज बाजपेयी सीरीज़ 4 जून 2021 को रिलीज़ होने वाली है, द फैमिली मैन सीज़न 2 का दूसरा ट्रेलर आज सोशल मीडिया पर रिलीज़ किया गया है, जो चर्चा में है। इंटरनेट।

द फैमिली मैन सीजन 2 स्टारर मनोज वाजपेयी, सामंथा अक्किनेनी, प्रियामणि, शारिब हाशमी, श्रेया धनवंतरी, सनी हिंदुजा, शरद केलकर, दर्शन कुमार, दलीप ताहिल, विपिन कुमार ए शर्मा, सीमा बिस्वास, आसिफ सत्तार बसरा, शाहब अली, अश्लेषा ठाकुर, वेदांत सिन्हा, रवींद्र विजय, देवदर्शिनी चेतन, माइम गोपी, एन अलगमपेरुमल, आनंदसामी, अभय वर्मा। सीरीज राज एंड डीके द्वारा बनाई गई है।

Watch Trailer of The Family Man Season 2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *